Forfatterne svarer: Spør Elisabeth om hva du vil!

Hvordan er det å være forfatter på fulltid? Og hva skjedde egentlig med han mannen som…?

Det er sikkert mange ting du gjerne skulle spurt forfatterne våre om, og nå har du sjansen! I spalten Forfatterne svarer kan du spørre forfatterne om hva som helst.

Denne måneden er det Elisabeth Hammer som svarer på det du måtte lure på! Kanskje du lurer på hvor Elisabeth henter inspirasjon, eller er veldig nysgjerrig på hvorfor hun skiftet beite og ble forfatter? Spør i vei!

Elisabeth er forfatteren av Maria av Svaneberg, Misteltein og Skumringstid, og bor i Horten med mann og tre barn. Hun er utdannet jurist, men har jobbet som forfatter siden 2011. Elisabeth har alltid skrevet, alt fra fantasy til romantikk, og lar seg inspirere av både historiebøker og musikk.

 

Slik spør du

Skriv spørsmålet ditt som en kommentar til dette innlegget innen søndag 3. desember, så svarer Elisabeth deg! Du kan også skrive spørsmålet ditt i dette Facebook-innlegget. Svarene vil bli publisert her på Serieliv.no i neste uke.


Send inn et spørsmål – vinn komplett serie!

Alle som sender inn et spørsmål til Elisabeth, er med i trekningen av HELE Maria av Svaneberg (16 bøker, verdi 599 kr)!