«Rosehagen» er Ingrids favoritt

Hver måned trekker vi frem en av våre fantastiske lesere, som vi ønsker å gi litt ekstra oppmerksomhet. Vi har nå trukket månedens leser for desember, og den heldige er Ingrid Bergesen. Gratulerer, Ingrid!

Ingrid leser både Rosehagen, Årringer og Morild, men hun holder en knapp på Rosehagen når vi spør hvilken av seriene hun liker aller best.

– I alle disse seriene liker jeg blandingen av historie, drama og romantikk, men Rosehagen er nok favoritten siden mye av handlingen foregår i Bergen og stedene som beskrives er kjent for meg. Forfatteren skriver godt, og det er lett å bli revet med i det personene i serien opplever.

Ingrid husker ikke nøyaktig når hun begynte å lese serieromaner, men Storgårdsfolk var den første serien hun begynte på.

– Serieromaner er lett å lese og å ta med seg. Det er lenge mellom hver bok, så derfor er det greit å ha flere serier å følge med på. 🙂

Når vi spør Ingrid om hvilken person som har gjort størst inntrykk på henne, er svaret klart:

– Johanna i Storgårdsfolk. En flott og sterk dame som klarte seg gjennom livet til tross for mange tøffe opplevelser.

Gratulerer med tittelen «månedens leser», Ingrid! De tre første bøkene i serien Jordbærdamene dukker snart opp i postkassen din.

Vil du bli månedens leser?
Hver måned trekker vi en heldig leser som får de tre første bøkene i en valgfri serie. Send en e-post med navn og adresse til norskeserier@cappelendamm.no , og skriv noen linjer om hvilke serier du leser fra NorskeSerier. Merk e-posten med “Månedens leser”.

Har du allerede sendt en e-post til oss? Da trenger du ikke å sende en ny! Vi trekker månedens leser blant alle e-postene som er sendt oss, uavhengig av når!