Stines herlige lanseringsuke

For en herlig start på et nytt år!

Ikke før hadde jeg kommet hjem fra nyttårshyttetur med gode venner i Trysil, før butikkene åpnet og Skarvungen var til salgs. Kry og glad som jeg er, måtte jeg selvfølgelig ta turen innom en av dagligvarebutikkene på Skedsmokorset. Slik så det ut tirsdag kveld:

Og både blomster og sjokolade på døren i løpet av tirsdagen varmet godt i et nybakt forfatterhjerte.

Men onsdag var jeg brått tilbake til hverdagen en stakket stund. Jeg våknet av vekkerklokka (som jeg overhodet ikke har savnet i juleferien …) og kom meg på jobb. Jeg er inspektør på Kjellervolla i Lillestrøm, men denne høsten og vinteren har jeg vært rektor. En sann glede på en ungdomsskole full av herlige elever og dyktige lærere.

Etter jobb onsdag, ble det en svært tiltrengt hårklipp da jeg var i ferd med å gro igjen – og jeg stakk i samme slengen innom samme butikken igjen. Da så det slik ut:

Halvparten solgt! Og på Facebook har det rent inn med flotte tilbakemeldinger – både fra kjente og ukjente. Herlig. Jeg blir både rørt og glad. Tenk at så mange tar seg tid til å skrive noen ord til meg og om FORGLEM MEG EI! Om det var alle følelsene som var i sving – eller kanskje helst at et par rundt meg i familien hadde ligget sjuke i ferien – vet jeg ikke helt. Men fra å være høyt oppe i himmelen dalte jeg ganske kjapt ned i sengen. Jeg ble syk. Utrolig dårlig timing med tanke på lanseringsmiddagen torsdag ettermiddag.

Syk eller ikke. En hundeeier må alltid ut på tur. Onsdag kveld var det trolsk vakkert ute. Som klippet ut av en stemningsfull serieroman.

Etter en dårlig natts søvn og noen få timer på jobb torsdag, var det bare å sminke seg frisk og dra til hovedstaden. Selv om matlysten var minimal, var hyggen desto større. For en herlig middag med kjær familie og suverene damer fra Cappelen Damm!

Taler, gaver og stas! Heldige meg har verdens beste forlag i ryggen. Rause, profesjonelle – og med damer fulle av kompetanse og godhet.

Og helgen denne lanseringsuka? For en herlig start på et nytt år, startet jeg innlegget med. Ikke bare har den første boken om Laura kommet ut. En vakker kjærlighetshistorie. Men jammen meg ser det ikke ut til at jeg selv og har havnet midt oppi en …

Ha en fin uke!