Vi har laget e-bøker av hele «Flammedans»

Har du lesebrett og liker å lese e-bøker? Da har vi en god nyhet til deg:

Vi har laget e-bøker av hele Flammedans!

Jane Mysens serie har en stor fanskare, og vi er glade for å fortelle deg at vi har laget e-bøker av alle bøkene som er utgitt! Så dersom du foretrekker e-bøker, kan du nå gå over til å lese Flammedans på lesebrettet ditt. Nye e-bøker i serien er i salg samme dato som papirbøkene.

Dette sier Jane selv om de hyggelige nyhetene:

«Da jeg begynte å skrive på Annas og Nikolais historie for fjorten år siden, hadde jeg et brennende ønske om å fortelle om all urett de norske taterne ble utsatt for. At det skulle bli en historie om så mye mer, om så mange mennesker, over så mange år, kunne jeg ikke i min villeste fantasi (og den er ganske vilter) forestille meg.

Jeg kunne heller aldri forestille meg at man skulle lese bøkene mine på små elektroniske apparater eller lytte til bøkene mine på mobiltelefonen sin. Utviklingen har vært svimlende i de årene jeg har skrevet om Anna, og jeg føler meg ydmyk og lykkelig over at min lille fortelling nå er tilgjengelig – i sin helhet – på slike vidunderlige tekniske måter.»

Alle e-bøkene kan enkelt lastes ned fra norskeserier.no.

Og første e-bok i serien er selvfølgelig gratis!

Jane og Karma på høstfjellet.