Nå får du «Rosehagen» på lesebrettet ditt!

Flere av seriene våre har den siste tiden tatt veien til lesebrettene, og sist ut er Rosehagen! Merete Liens populære serie får du nå endelig som e-bok.

Rosehagen av Merete Lien ble lansert i 2006. Annenhver måned utgis en ny bok, og leserskaren har vokst seg større og større for hvert år. For øyeblikket er bok 78 i salg, og alle de 78 bøkene får du nå også som e-bøker. De neste e-bøkene i serien vil utkomme samme dato som papirbøkene.

– Jeg legger veldig vekt på skjønnhet i språket, det er noe av det som gjør at jeg synes det er så spennende å skrive, har Merete tidligere uttalt.

Handlingen i serien foregår i Bergen og Kragerø på slutten av 1800-tallet. Emily Meyer har hukommelsestap, og husker ikke noe fra tiden før hun var ti år gammel. I mange år har hun levd et beskyttet liv i Bergen sammen med moren. Men en dag oppdager hun at tilværelsen er bygd på en løgn …

Stor i Polen også
Rosehagen har også bergtatt polske serielesere. Zapomniany ogród, som serien heter i Polen, har fått mange fans i øst:

«Jeg er i ferd med å lese bok 3, og jeg liker den allerede så godt. Det som fascinerer meg, er at nesten hver person i boka har sin historie, av og til lys, av og til mørk,  og den kommer frem etter hvert. Dette er svært oppslukende.» sier polske Alina om serien.

Slik ser noen av de polske omslagene ut!


Rett inn på lesebrettet ditt
Dersom du har lesebrett, kan du enkelt laste ned alle bøkene i Rosehagen fra norskeserier.no.

Første bok i serien er som alltid gratis, og kan lastes ned her.

Trenger du hjelp til hvordan du laster ned e-bøker, kan du lese mer her.


Vi ønsker deg en flott leseopplevelse! 

 

Se filmtraileren til Rosehagen