På filminnspilling med Gro, Inger Monica, Gunn og Heidi

En av de siste dagene i januar ventet fire spente serielesere utenfor et reklamebyrå i Oslo. De hadde lest første bok i Jorunn Johansens nye miniserie, og nå skulle de spille inn en reklamefilm for den!

Gro, Inger Monica, Gunn og Heidi hadde sett at vi etterlyste lesere på Facebook, og alle ville gjerne være med og lese en ny romanserie som kom til våren. De visste ikke at de fikk tilsendt Over skyene, så gleden var stor da de så at Jorunn Johansen snart kom med en ny miniserie.

Før innspillingsdagen hadde alle fire skrevet en liten anmeldelse av første bok, og nå skulle de fortelle hva de syntes om den foran kamera.

Har du lyst til å være med i vår neste reklamefilm? Les mer helt nederst i saken!

Tok utfordringen på strak arm
Deler av reklamebyrået var blitt omgjort til koselige«stuer», på bildene er det lite som avslører at damene faktisk sitter i et stort kontorlokale. Med på innspillingen var det både fotograf, tekstforfatter, Art Director, innholdsprodusent og to fra forlagets markedsavdeling – en hel liten gjeng.

Heldigvis tok alle damene utfordringen på strak arm – det var ikke mange opptak vi trengte å gjøre før alle filmene var i boks. 🙂

Her er noen bilder fra opptaket:

Og slik ble de ferdige bildene og filmene:

Gunn
Inger Monica
Gro
Heidi

    

   

Vi sender en stor takk til alle de sporty damene som stilte opp, det var supert å ha dere med!


Har du lyst til å være med i vår neste reklamefilm?

Vi søker etter lesere som kan komme til Oslo på filminnspilling tirsdag 10. april. Før innspillingsdagen får du tilsendt manuset på en helt ny serie som kommer snart.

Send en e-post til norskeserier@cappelendamm.no og fortell litt om deg selv og hvilke serier du leser, så kanskje det blir deg neste gang! 🙂