Intervju med Jorunn: Magien ligger i Finnskogen

På mandag var første bok i Over skyene, Jorunn Johansens nye miniserie, endelig i butikkhyllene, og mottakelsen har vært strålende!

«Gleder meg veldig til neste bok» og «venter spent på fortsettelsen» har vi hørt mange si de siste dagene.

Vi har tatt en prat med Jorunn om hennes nye serie: 

Gratulerer med ny serie, Jorunn!

– Tusen takk, dette er en stor dag for meg.

Hva tror du fenger leserne av den nye serien din?

– Først og fremst håper jeg de blir glade i personene og lever med dem når de leser – både i spenning og i kjærlighet. Jeg håper de kan kjenne seg igjen i livets utfordringer, men bevare håpet om at det går bra til slutt. Jeg elsker jo å skrive, og jeg er oppriktig glad i personene jeg skriver om – og ikke minst alle de trofaste leserne mine. De betyr så mye for meg!

Hvor ligger nerven og magien i Over Skyene?

– Jeg håper å kunne overraske leseren. At hun ikke vet hvor historien vil ende. Og magien ligger i Finnskogen. Det er helt sant! Jeg har selv en hytte på Finnskogen, og det er der jeg finner inspirasjon til å skrive.

Hvis boken din var en reise, hvordan ville du beskrevet den?

– En følelsesmessig og spennende reise til en annen tid.

Bok 2 er i salg 23. april!

Serien veksler mellom ulike tidsepoker – hvorfor valgte du det grepet?

– Jeg er fascinert av tanken på tidsreiser, og jeg elsker historie. Jeg tror historien vår er viktigere for oss enn mange tenker over. Den påvirker oss hver dag.

Hvordan vil du beskrive denne serien sammenlignet med de andre seriene dine?

– I Over skyene blander jeg som sagt to ulike tidsperioder. Det har jeg ikke gjort før, og det gjorde den spesiell å skrive – og forhåpentligvis å lese. Samtidig er det personene mine som er viktige for handlingen. Som i de andre seriene mine liker jeg å balansere kjærlighet og spenning – selvfølgelig med et hint av magi og skogens mystikk.

Kommer du til å overraske leserne videre i serien?

Ja, absolutt, men jeg vil ikke si hvordan. Det må du lese og se!


Bestill første bok gratis.

Les hele det første kapittelet i serien.

Bli abonnent i dag og få bestselgeren TRINES MAT helt gratis.

 

0 kommentar(er).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *