Endelig kommer det en ny romanserie av May Lis Ruus, forfatteren av Nattmannens datter! Papirslottet er et fengslende drama fra Alvøen og Bergen, og de som allerede har fått lese første bok er overbegeistret!

I mars i fjor var siste bok i Nattmannens datter i salg, og siden da har May Lis i all hemmelighet skrevet på Papirslottet. 14. mai er den endelig i salg, og vi vet at det er mange som gleder seg veldig til det!

Alle som abonnerer på en serie fra NorskeSerier, får første bok i serien automatisk tilsendt i mai.

Går det en morder løs?
I Papirslottet blir du tatt med til vakre Alvøen og Bergen i 1808! Den velstående familien Piil har solgt huset og handelsgården i Bergen by for å etablere seg på Alvøen, der de eier krutt- og papirmøllen. Underveis til sitt nye hjem blir unge Celia vitne til at en kvinne faller i sjøen fra en klippe. Det blir stor oppstandelse når den dramatiske hendelsen kommer folkene på Alvøen for øre. Går en morder løs blant dem? Og hvem er den lille piken Celia finner ved vannet Stemmen? Kanskje blir ikke livet på landet så fredelig som Celia har sett for seg …

Les første kapittel i serien!

Noen bokelskere har allerede fått lese første bok i serien, og alle er like begeistret:

«Hekta etter første side! Den inneholder alt en god serie skal ha, og man føler øyeblikkelig en godhet for Celia.» 
Line Cornelia Hjortshøj

«Elsket å lese denne! Jeg føler at jeg går ved siden av Celia og opplever verden gjennom henne. Terningkast 6!»
Randi Gjestad

«May Lis Ruus har klart det igjen! Full av intriger, lidenskap og mystikk. Jeg skulle så gjerne ha lest mer – den sluttet så spennende! Terningkast 6.» 
Lill-Jeanette Sunde

«Utrolig spennende. May Lis Ruus skriver beskrivende og malerisk, så det jeg leser blir som en film i hodet mitt. Jeg er på Alvøen når jeg leser og kan nesten ikke vente med å lese fortsettelsen!»
Toril Kristensen

Følg med her på bloggen og Facebook-siden vår i dagene fremover – vi vil legge ut mer info om serien og du kan bli med i morsomme konkurranser!