Forfatterne svarer: Spør Annikki om hva du vil

Hvordan er det å være serieforfatter? Og hvordan klarer du å finne på alle disse rørende og dramatiske historiene?

Det er sikkert mange ting du gjerne skulle spurt forfatterne våre om, og nå har du sjansen! I spalten Forfatterne svarer kan du spørre forfatterne om hva som helst.

Denne måneden er det Annikki Øvergård, forfatteren av Anna fra Røros og Rosemalt, som svarer på alt du måtte lure på! Kanskje du lurer på hvordan Annikki og Jan Erik samarbeider om bøkene, eller hvorfor seriene deres er lagt til Røros? Spør i vei! 

Annikki Øvergård er et pseudonym for Annikki Torgersen og Jan Erik Øvergård. Annikki har bl.a. grunnfag i folkelivsgransking og mellomfag i folkeminnevitenskap. I tillegg er hun billedkunstner. Jan Erik er oppvokst på et gårdsbruk i Østerdalen og har arbeidet som journalist i en rekke år, før han ble selvstendig næringsdrivende. Annikki skriver nå på Anna fra Røros, og tidligere har de gitt ut serien Rosemalt.

Slik spør du
Skriv spørsmålet ditt som en kommentar til dette innlegget innen torsdag 19. april, så svarer Annikki deg! Du kan også skrive spørsmålet ditt i dette Facebook-innlegget. Noen av spørsmålene og svarene vil bli publisert her på Serieliv.no i neste uke.


Send inn et spørsmål – vinn HELE Rosemalt
Alle som sender inn et spørsmål til Annikki, er med i trekningen av HELE Rosemalt, Annikkis forrige serie. Serien er på totalt 25 bøker.

Du kan lese mer om Rosemalt på Annikkis hjemmeside.