Velkommen til bokbad med May Lis

Papirslottet, den nye romanserien til May Lis Ruus, er ikke i salg før 14. mai, men allerede 3. mai kan du sikre deg en gratis bok når May Lis bokbades under Vårfestivalen!

Vårfestivalen er Cappelen Damms helt nye festival for inspirasjon og leseglede. På Vårfestivalen får du gode tips om hvordan du håndterer små og store utfordringer i livet, du får møte stjerneforfattere og vi kan garantere at det blir mye latter og god stemning! Alle serielesere får 25 % rabatt på billetter til festkveld med bobler, boksnakk og goodiebags.

Bokbad og annonsering av vinneren av manuskonkurransen

Bokbadet med May Lis foregår torsdag 3. mai klokken 15 i Cappelen Damm-huset (Akersgata 47/49). Da får du se May Lis Ruus i samtale med Hedda Kise – om forfatterlivet, om gleden man får av en god bok, og selvsagt om den nye serien Papirslottet. Du vil også få sjansen til å slå av en prat med May Lis og få med deg en signert utgave av første bok i serien.

Etter bokbadet vil Oda Skard, redaksjonssjef for NorskeSerier, kåre vinneren av årets store manuskonkurranse. Fristen for innsendelse er 1. mai, og redaksjonen gleder seg til å lese alle manusene og finne en vinner.

Bokbadet er helt gratis, og vi håper å se mange av leserne våre der!

Les mer om Papirslottet.

  

Festival full av leseglede

Vårfestivalen er fullspekket med inspirasjon og leseglede i tre hele dager til ende. Du vil for eksempel møte Henriette Lien som forteller om hvordan du kan få et bedre liv med yoga, og den prisbelønte matformidleren Andreas Viestad som sammen med fermenteringsdronninga Gry Hammer vil inspirere deg til å lage mat som er bra for deg.

Psykolog og samlivsterapeut Catrin Sagen gir råd om den vanskelige kjærligheten, mens stjerneforfatter Sarah Jio gir tips og råd til alle forfatterspirer. Jan-Philipp Sendker, som har skrevet bestselgeren Kunsten å høre hjerteslag, kommer også for å dele livsvisdom fra Østen med oss. I tillegg blir det mange flere innslag som garantert vil inspirere og spre glede.

Alle arrangementene er gratis, og hele festivalen går av stabelen torsdag 3. mai til lørdag 5. mai.

Les mer om Vårfestivalen og se hele festivalprogrammet.