Mali er vinneren av manuskonkurransen!

1. mai var fristen for å sende inn bidrag til den store manuskonkurransen vår, og nå er vinneren kåret!

Vi fikk overveldende mange bidrag – hele 177 – og juryen har hatt stor glede av å lese alle sammen.  Vi er takknemlige og ydmyke overfor alle som har sendt inn til oss – tusen, tusen takk!

Etter å ha lest gjennom alle bidragene er juryen glade for å annonsere at ….

MALI LUDVIGSEN er vinneren av manuskonkurransen!

Mali er vinneren av manuskonkurransen!

Malis serie har handling fra Kristiansund og Skottland på 1700-tallet, og den er både dramatisk, medrivende og ektefølt. Det er bare å glede seg!

Vi gratulerer Mali med premien på 125 000 kr og kontrakt på å utgi serien sin hos NorskeSerier/Cappelen Damm!

Mange gode bidrag
Det var flere andre bidrag som også skilte seg ut i bunken, og i løpet av kort tid skal vi ta kontakt med alle vi ønsker å jobbe med.

– Det kan komme mange gode serier ut av denne konkurransen, sier redaksjonssjef Oda Skard.

Oppvokst i havgavet
Vinner Mali Ludvigsen er 43 år og bosatt i Ålesund, men er født og oppvokst i havgapet på Averøya på Nordmøre. Hun har samboer og barn, og jobber til daglig som senior IT-konsulent i helsesektoren.

Da vi gratulerte Mali med seieren, fikk vi denne hyggelige tilbakemeldingen:

«Jeg er overveldet og ubeskrivelig glad over å ha vunnet og gleder meg enormt til ferden videre sammen med dere i Cappelen Damm. Jeg er veldig takknemlig over å få denne sjansen til å skrive for dere. Det er absolutt en drøm som har blitt virkelighet. Jeg elsker (selvfølgelig) å skrive. Jeg kommer fra en leseglad familie og har alltid lest mye. I yngre dager leste jeg mye serier, favoritten var Sagaen om Isfolket. Nå leser jeg litt forskjellig, bl.a. Kate Morton og Diana Gabaldon. På fritiden skriver jeg en del og leser når tiden strekker til, samt kobler av med hagearbeid eller en tur i skog og mark eller ved sjøen.»

Velkommen i NorskeSerier-familien, Mali, og gratulerer igjen!