«Breidablikk» er Anne Lises favorittserie

Hver måned trekker vi frem en av våre trofaste lesere, som vi ønsker å gi litt ekstra oppmerksomhet. Månedens leser i mai er Anne Lise Hardy!

Anne Lise begynte å lese serieromaner tidlig på 90-tallet, og den første serien hun leste var Heksemesteren av Margit Sandemo.

– Seriebøker er lettleste og gir meg glede i hverdagen. Det er på en måte godt at historien ikke tar slutt, selv om boka er utlest. Det er også glede i å vente på neste bok.

Akkurat nå er Anne Lises favorittserie Breidablikk av Trine Angelsen.

– Jeg liker godt at historien er fra Steigen, i Nordland, siden jeg selv er herfra. Språket og karakterene er morsomme og gjenkjennelige, og serien er velskrevet.

Det er mange hovedpersoner som har beveget Anne Lise, men aller best husker hun ….

– Mòri og Tiril fra Heksemesteren!  De ble husket i lang tid fordi det var en lang serie, og den ble diskutert med mine venninner som leste samme serie. I dag leser jeg samme serier som min mamma, og finner glede i å prate om hovedpersonene med henne.

Gratuler igjen, Anne Lise! De første bøkene i Livet på Solhaug av Torill Thorup er på vei til deg. ?

    


Vil du bli månedens leser?
Hver måned trekker vi en heldig leser som får de tre første bøkene i en valgfri serie. Send en e-post med navn og adresse til norskeserier@cappelendamm.no , og skriv noen linjer om hvilke serier du leser fra NorskeSerier. Merk e-posten med “Månedens leser”.

Har du allerede sendt en e-post til oss? Da trenger du ikke å sende en ny! Vi trekker månedens leser blant alle e-postene som er sendt oss, uavhengig av når!