Sommerhilsen fra Anne-Lise

Kjære leserne mine!

I dag er det fire uker siden jeg ble hjerteoperert og fikk en ny aortaklaff. Den som satt der var sterkt forkalket og nesten tett. Men den som nå er på plass, er frisk og fin (og fra en gris!) – og den fungerer utmerket!

På sykehuset

Men det tar sin tid å komme seg igjen. Det går fremover, og jeg er i gang med opptrening, men jeg er ikke klar for maraton, for å si det slik. Kirurgene gitt meg en unik mulighet til bedre helse, så nå må jeg gjøre min del av «jobben».

Jeg har så vidt gjenopptatt arbeidet med Morshjerte 31, og det er dessverre ikke til å unngå at boken vil bli noe forsinket. Men for å bruke et«Mali-uttrykk»: Det rår e ikkje med. Jeg gjør så godt jeg kan – og bok kommer! Så håper jeg enda en gang på deres tålmodighet og forståelse.

På bedringens vei

Jeg ønsker dere alle en riktig god sommer, og håper dere vil «vente på meg»!

Takk for alle de utrolig hyggelige, positive og oppmuntrende meldingene jeg har fått fra mange av dere. De har jeg satt stor pris på.

SÅ nyt sommeren – og vi hørs igjen!

Hilsen fra Anne-Lise