Sommerhilsen fra Anne-Lise

Kjære leserne mine!

I dag er det fire uker siden jeg ble hjerteoperert og fikk en ny aortaklaff. Den som satt der var sterkt forkalket og nesten tett. Men den som nå er på plass, er frisk og fin (og fra en gris!) – og den fungerer utmerket!

På sykehuset

Men det tar sin tid å komme seg igjen. Det går fremover, og jeg er i gang med opptrening, men jeg er ikke klar for maraton, for å si det slik. Kirurgene gitt meg en unik mulighet til bedre helse, så nå må jeg gjøre min del av «jobben».

Jeg har så vidt gjenopptatt arbeidet med Morshjerte 31, og det er dessverre ikke til å unngå at boken vil bli noe forsinket. Men for å bruke et«Mali-uttrykk»: Det rår e ikkje med. Jeg gjør så godt jeg kan – og bok kommer! Så håper jeg enda en gang på deres tålmodighet og forståelse.

På bedringens vei

Jeg ønsker dere alle en riktig god sommer, og håper dere vil «vente på meg»!

Takk for alle de utrolig hyggelige, positive og oppmuntrende meldingene jeg har fått fra mange av dere. De har jeg satt stor pris på.

SÅ nyt sommeren – og vi hørs igjen!

Hilsen fra Anne-Lise

 

2 kommentar(er).
 1. Du er sterk og tøff! Jeg beundrer deg virkelig. Ønsker deg masse god bedring og nyt sommeren, du også <3 Og så koselig du har det 🙂

  Klem fra Jorunn

  7. juli 2018 kl 14:50
 2. Tove Lindquist Andersen:

  Riktig god bedring til deg! ❤️

  5. juli 2018 kl 16:09
 3. Masse god bedring😃👍 venter med glede på neste bok😃 den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves sies d😃👍

  5. juli 2018 kl 11:38
 4. Mette Miranda McBride:

  Med ønske om en riktig god bedring. Hilsen fra Mette

  5. juli 2018 kl 10:11
 5. Sylvi Hansen:

  Riktig god bedring til deg Anne-lise. Helsa rår en ikkje med, så ta den tia du måtte trenge.
  Klem fra Sylvi😀

  5. juli 2018 kl 09:17
 6. Riktig god sommer og fremdeles god bedring Anne-Lise Ta den tiden du trenger boka kommer når den kommer og jeg gleder meg til å lese den når den kommer ut. Stor bedringsklem ifra Randi

  5. juli 2018 kl 00:18

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Anne-Lise Boge

Anne-Lise Boge (f. 1939) er født og oppvokst på Grünerløkka i Oslo. Siden lanseringen av Arvesynd sommeren 1998 har hun skrevet på fulltid.