Sommerhilsen fra Ann-Christin

Kjære leser,

Når jeg skriver dette, sitter jeg på kontoret mitt – et lite, vestvendt værelse i andre etasje på gården her jeg bor. Løfter jeg blikket fra PC-en, ser jeg ut på grønne åser, fjærlette skyer som driver av sted på himmelen og løvtrær som visler i vinden. Nedenfor husene beiter søyer og lam, uten å bry seg om svalene som flyr hvinende over hodene deres. Kanskje fuglene varsler regn, siden de flyr lavt? Noen mørke skyer i det fjerne røper at det gamle værtegnet kanskje holder stikk, men heldigvis er jeg ikke blant dem som må ha sol og varme for å synes at sommeren er fin! Syden-ferier er derfor ikke noe for meg; jeg liker den norske sommeren og skal tilbringe den her hjemme i Norge.

Uansett hvordan du tilbringer sommeren, håper jeg du finner tid til stille lesestunder. Kos deg med is og jordbær, eller noe annet du synes smaker godt i varmen, nyt sommerdagene – og la humla suse!

Ønsker dere alle en god sommer med dette stemningsfulle og tankevekkende diktet som er skrevet av Hans Børli. Få, om noen, kan si det bedre enn han gjorde:

God sommer!

Sommerhilsen fra Ann-Christin

PS fra oss i NorskeSerier: Siste bok i Hvite hjerter (bok 12) er i salg 20. august!