Sommerhilsen fra Anne Marie

Kjære leser,

Da er sommeren her, endelig, med varme dager, kalde dager, regnvær og sol. Det er en herlig tid, og jeg nyter den fullt ut.

Sommeren er også skrivetid for meg, da jeg ikke tar ferie før sent på høsten. Julie og vennene hennes går dramatiske tider i møte, noe jeg gleder meg til å skrive om. Om noen lurer på hvor mange bøker det blir, så ser jeg en avslutning om ikke så altfor lenge, men plutselig skjer det noe og så blir det en bok til, derfor er det vanskelig å si eksakt hvor mange bøker det blir, men jeg kan love at serien ikke blir på 50 bøker, altså.

Jeg har også tatt opp igjen løpingen, etter mange års fravær. Om sommeren er det fint å trene utendørs, og jeg har allerede hatt lange treningsturer i marka for å forberede meg til tre løp jeg skal delta på til høsten. Noen turer til fjells blir det selvfølgelig også i løpet av sommeren.

Jeg vil ønske alle mine lesere en riktig god sommer. Ta vare på dere selv og hverandre, og HUSK:

Ikke sov bort sommernatta, den er for lys til det. Sove kan vi gjøre når mørketiden kommer.

Sommerhilsen fra Anne Marie

Julie 17 er i salg 30. juli!