Sommerhilsen fra Torill

Kjære lesere,

Denne vinteren synes jeg var forferdelig lang. Først mot slutten av april var det såpass snøfritt i skogen at jeg klarte å gå den vanlige runden med hundene mine. Da varmen først kom, ja, da eksploderte det. Her i Hvittingfoss har det vært hett i mange, mange uker nå, noe som gjør at jeg angrer en smule på ukesferien til Bulgaria … Nei, jeg gjør egentlig ikke det – det blir godt å komme vekk fra hverdagen. Jeg har jo hjemmekontor, og da er det lett å bli ukonsentrert av huslige sysler som hoper seg opp. Vi skal til Sunny beach ved Nessebar, og jeg gleder meg til å koble av med ungene. (Selv om jeg må innrømme at jeg har morsnerver nå som begge skal være med på flyet. Det er noen skrekkscenarioer som flyr gjennom hodet mitt …) 🙂

Sydenreisen resulterer i en pause fra Sørine på Livet på Solhaug, men jeg tenker alltid at enhver opplevelse kan gi mer inspirasjon – som igjen kommer serien til gode. Det er også grunnen til at vi, når vi er tilbake i Norge, sikter oss inn på dagsturer. I år har jeg veldig lyst til å oppleve mer av Fredrikstad og Halden. Hvorfor er det alltid slik at man kjører langt av gårde når man har noen fantastiske perler i nærheten?

Foto: Mikita Karasiou/Unsplash

Jeg skal ikke bare ha ferie, jeg har et tårn av researchbøker som venter på å bli lest. Skrive skal jeg også. Helt på tampen vil jeg gjerne anbefale en bok av Levi Henriksen. Jeg så at den hadde fått gode anmeldelser, men trodde ikke den var noe for meg. Jeg valgte likevel å gi den en sjanse – og det var en leseropplevelse av de sjeldne. Sjekk gjerne ut Her hos de levende, du også!

God sommer!

Vennlig hilsen Torill

Livet på Solhaug 8 er i salg 6. august!