Sommerhilsen fra Synnøve

Kjære lesere!

Når jeg skriver tenker jeg på hver og en av dere. Jeg lurer på hvem dere og hvor dere befinner dere. Jeg skulle gjerne hilst på samtlige og slått av en prat. Spurt om hva dere liker ved bøkene mine og hva dere synes jeg kunne sløyfet. Vi får nøye oss med det vi har felles: teksten. Gjennom teksten møtes vi alle, både forfatter og lesere. Forhåpentligvis også i løpet av høsten og vinteren. 🙂

Inntil videre ønsker jeg dere en super sommer!

Beste hilsen fra Synnøve.

I Marias rike Kitzbühel, der handlingen i Bergfoss 13, Marias hus, foregår.
Deilig i skyggen i godstolen!

0 kommentar(er).
  1. Wenche skårseth:

    Superspennende bøker. Skulle kommet oftere. 😀♥️

    2. august 2018 kl 16:18

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Synnøve Eriksen

Synnøve Eriksen er født på Herøy på Sunnmøre og oppvokst i Vestbygd i Nordland. Hun bor nå i Oslo, nær Østmarka. Synnøve elsker katter og er sterkt engasjert i miljøvern og dyrs rettigheter. På fritiden liker hun friluftsliv og hagearbeid.