«Skjærgårdsliv» er Bodils favoritt!

Bodil

Alle som ønsker å bli med i trekningen om å bli månedens leser, kan sende en e-post til norskeserier@cappelendamm.no og fortelle litt om seg selv og seriene de leser. Denne fine e-posten tikket inn til oss tidligere i år:

Jeg tenker først og fremst på mammaen min som hadde fortjent dette. Hun heter Bodil Irene Hansen og er 88 år. Hun elsker å lese seriene og får bøkene etter meg og min datter. Det å huske alle seriene hun leser, er rett og slett fantastisk. ?  Det er litt dumt at hun leser de før meg, for da forteller hun en del fra bøkene, men det får bare være. ?? 

Flammedans var den første serien Bodil leste, og så kom de andre på løpende bånd: Ildkorset, Thea, Skjærgårdsliv, Veien hjem, Livets døtre, Livets lenker, Kystfolket, Utvalgt av gudene, Doktorens døtre, Ylva Alm, Ingebjørg Olavsdatter, Skumringstid, Bare Maja …

– Alle seriene er flotte, men Skjærgårdsliv er den jeg liker aller best. Jeg kjenner meg litt igjen fra den tiden, og kan nesten ikke vente på neste bok, forteller Bodil.

Bodil med datteren og barnebarnet, som hun deler seriebøkene med.

Av alle personene Bodil har blitt kjent med gjennom seriene, er Anna fra Flammedans favoritten; taterjenta som sliter seg framover i livet.

– Man blir jo godt kjent når man har lest alle bøkene i serien, og jeg håper Flammedans aldri tar slutt, sier Bodil.

   

Gratuler som Månedens leser, Bodil! De første bøkene i Over skyene av Jorunn Johansen er på vei til deg. ?


Vil du bli månedens leser?
Hver måned trekker vi en heldig leser som får de tre første bøkene i en valgfri serie. Send en e-post med navn og adresse til norskeserier@cappelendamm.no , og skriv noen linjer om hvilke serier du leser fra NorskeSerier. Merk e-posten med “Månedens leser”.

Har du allerede sendt en e-post til oss? Da trenger du ikke å sende en ny! Vi trekker månedens leser blant alle e-postene som er sendt oss, uavhengig av når!

0 kommentar(er).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *