Sommerhilsen fra en kriblende Pia

Kjære lesere av serieromaner og kommende lesere av Skjebnestier.

Denne og neste uke sendes første bok til alle som abonnerer på en serie fra NorskeSerier!

Gjett om det kribler i magen min, og gjett om jeg er spent på hva dere synes!

Nettopp derfor er denne sommeren ganske spesiell for meg, og det til tross for at jeg ikke har gjort noe annet enn det jeg pleier. Sommer for meg er nemlig først og fremst å nyte at ungene har skolefri. Ikke noe leksemas, aktiviteter, dugnader og hast med å komme seg hit og dit. Det er rett og slett tiden for å stresse ned og slappe helt av. Å kunne våkne til fuglekvitter utenfor vinduet og en avslappet stemning i huset, er antagelig det aller beste jeg vet. Kanskje holder ungene allerede på med et spill i stua, iført pysjamas og med en trygg visshet om at i dag er det ingenting som haster!

Hvis vi vil, kan vi spise frokosten vår på trappa eller gå barbeint ut i duggvått morgengress og plukke markblomster som vi pynter bordet med.

Utover dagen ser vi bare an været. Kanskje reiser vi og bader eller tar oss en fisketur. Mannen min har alltid noen byggeprosjekter på gang, enten noe til huset eller hagen, eller noe han finner på sammen med ungene. Ola-bil og katapult er spennende prosjekter som de også får være med på underveis.

Selv syns jeg det er tryggest å kjøre på flat mark!

 Når jeg av og til tenker i egoistiske baner, ønsker jeg selvfølgelig helst at han skal bygge en skrivestue til meg. En sånn liten, koselig en nederst i hagen, med store vinduer og platting utenfor. Og bygd inn i plattingen skal det være en nedsenket badestamp i tre med oppvarmingsmuligheter!

Hmmm … Det er visst fortsatt ingenting i veien med fantasien min! 😉

Men, enn så lenge er jeg faktisk strålende fornøyd med den nye paviljongen vår!

For første gang har jeg et sted utendørs der sola ikke gir gjenskinn i skjermen. Så dette blir helt klart min faste skriveplass på varme sommerdager. Den neste planen nå blir å finne litt mer passende utemøbler.

Så må vi vel ta en tur til Tusenfryd, fordi det hører med og fordi karuseller aldri slutter å være gøy!

Det vi for øvrig gleder oss aller mest til, er telttur på skauen. Favorittstedet er Leirfallet. Det er et av de få stedene i nærheten med naturlig sandbunn, og det er så befriende langgrunt at mor trygt kan ligge i sola med et halvt øye ned i sidene på en god bok mens ungene leker og plasker.

Og blir det for varmt, er jeg ikke sen om å ta meg en dupp (eller tre) jeg òg. 😊

Håper at du også har hatt mulighet til å forme ferien din slik du aller helst vil ha den.

Stor sommerklem fra Pia!

3 kommentar(er).
 1. Hei. Lest innlegget her, og noen til, før møte på lørdag den 18, og blir rent imponert over hvor mye vi har til felles, og hvor vi finner vår inspirasjon i fra. Ble veldig imponert da jeg nå leser din serie. Mye likt som det jeg skriver. Våre hovedroller er svært like😊 jeg må bare ønske deg all mulig lykke til med den flotte serien din. Omtale kommer på Cs Bokglede og Bokvenner over helgen.. Ser virkelig frem til å treffe deg,Pia😊 sender en klem til Roa/Lunner. Er godt kjent der. Savner å bo på Hadeland. Se Randsfjorden😊 men skal nok svippe bortom å sjå utsikta før je rese tel Toten att😊 vi ses😊❤️

  17. august 2018 kl 00:09
 2. NorskeSerier:

  Hei Else,

  Så hyggelig å høre! Det er ennå ikke bestemt hvor lang serien blir, Pia skriver fortsatt på historien. 🙂

  6. august 2018 kl 22:05
 3. Gleder meg til å begynne å lese serien. jeg venter til jeg har fått noen bøker 🙂 Hvor mange bøker er serien på ?
  Fortsatt god sommer 🙂

  2. august 2018 kl 22:52
 4. Liv Marit Hagen Wegner:

  Jeg har blandet annet kost meg med å lese bok nr 1 .
  Klarer neste ikke å vente til bok nr 2 kommer i posten .Handlingen i bok 1 sluttet så utrolig spennende. Jeg har også hatt stor glede av og vært inne på skauen en sen natte timen sammen med Pia og hennes fine familie.Der vi badet i full måneskinn og bare frydet oss over livet .
  Heldige meg som er Pias tante og bor rett ved siden av henne .

  2. august 2018 kl 13:13

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Pia Pedersen

Pia Pedersen (f. 1981) er født og oppvokst på vakre Hadeland. Der bor hun fortsatt med mann, tre barn og en vilter katt. «Skjebnestier» er Pias første romanserie, og handlingen er lagt til hjemstedet hennes.