Møt Pia på Hadeland 18. august!

Veldig snart er endelig Skjebnestier i salg over hele landet, og neste helg kan du møte Pia i Lovises rike!

Skjebnestier har handling fra Hadeland, hvor Pia også bor, så serien må selvfølgelig lanseres der.

Lørdag 18. august håper vi mange av våre lesere tar turen til Hadeland folkemuseum, hvor du får mulighet til å møte vår nyeste forfatter og sikre deg en signert bok eller to. 🙂

Flotte premier og skikkelig hyggelig forfatter
Det er mye som skjer på Hadeland folkemuseum i neste uke; hele friluftsmuseet fylles med demonstrasjoner, aktiviteter og mye gøy. Lørdag 18. august er det aktivitetsdag med fokus på eldre historie og tradisjoner, og der skal vi ha en egen Skjebnestier-stand!

Fra kl. 13.00-15.00 kan du slå av en prat med Pia (som vi lover er skikkelig hyggelig!), få med deg en gratis, signert bok og vinne flotte premier! Vi skal blant annet lodde ut abonnement på Skjebnestier, Skjebnestier-krus, Skjebnestier-handlenett + mange andre fine ting.

Folkemuseeet har en stor samling antikvariske bygninger fra Hadeland, bygd på 1700-, 1800- og 1900- tallet, som det er mulig å gå inn i. Alle bygningene er fra de tre hadelandskommunene – kanskje noen av dem ligner på Solenga, Lovises vesle småbruk? 🙂

 

Hadeland folkemuseum har adresse Kongevegen 92, 2770 Jaren, og ligger langs riksvei 4 på vei mot Gjøvik. Fra Oslo tar det cirka en time å kjøre.

Håper vi ses!