Marianne er oppslukt av «Morild»!

Da Marianne Ankjær-Jensen nylig flyttet til Sotra utenfor Bergen, ble hun tipset om å lese Morild av Torill Karina Børnes, som har handling fra traktene. Så var det gjort!

– Jeg er helt oppslukt og leser bøkene samme dag som jeg kjøper dem. Grunnen til at Morild er så spesiell for meg, er nok fordi jeg bodde jeg på Klokkarvik da jeg begynte å lese serien. Der kunne jeg se over til øya Mydla, dersom den hadde vært ekte. Jeg kjenner så godt til været, stedene og språket, så traff serien meg på en helt spesiell måte. Frida, med det flammende røde håret og de grove hendene, har også en personlighet man lett kjenner seg igjen i. Selv om jeg ikke alltid er enig i hennes valg, gleder jeg meg til å lese om det neste hun sier eller gjør, og om hennes gleder og sorger.

Selv om det ikke er lenge siden Marianne begynte å lese serieromaner, har hun alltid lest bøker. 

– Jeg lever meg så mye inn i bøkene jeg leser, og vil aldri at de skal ta slutt. Jeg har også en svakhet for romaner skrevet om Norge på 1700-1900-tallet. Da får jeg mulighet til å oppleve Norge på den tiden, på godt og på vondt. Så jeg er veldig glad for at jeg endelig oppdaget NorskeSerier og serieromanene, for jo flere bøker det er i en serie, jo bedre er det!

Gratuler som Månedens leser, Marianne! De første bøkene i Den syvende sans av Synnøve Eriksen er snart på vei til deg. ? 


Vil du bli månedens leser?
Hver måned trekker vi en heldig leser som får de tre første bøkene i en valgfri serie. Send en e-post med navn og adresse til norskeserier@cappelendamm.no , og skriv noen linjer om hvilke serier du leser fra NorskeSerier. Merk e-posten med “Månedens leser”.

Har du allerede sendt en e-post til oss? Da trenger du ikke å sende en ny! Vi trekker månedens leser blant alle e-postene som er sendt oss, uavhengig av når!