Nok en strikkesuksess!

Tusen, tusen takk til alle som var med på årets Strikkedugnad for Fattighuset!

I 2017 arrangerte vi i NorskeSerier strikkedugnad for aller første gang, og suksessen tilsa at dette måtte vi gjøre igjen. Vi håpet at oppslutningen skulle bli like stor i 2018, men vi kunne ikke drømme om tre ganger så mange bidrag!

Noen av de mange pakkene vi mottok.

80 strikkeglade damer har bidratt med anslagsvis 500 flotte strikkeplagg til Fattighuset – helt utrolig! Vi har mottatt plagg til baby, barn, dame og mann, alt fra søte babytepper til fantastiske kofter – det har vært utrolig gøy å åpne alle pakkene. Det ene flotte plagget etter det andre har strømmet inn til forlaget.

 

Rett før jul sorterte vi alle plaggene som hadde kommet inn, før vi tok turen til Fattighuset for å overlevere det hele. Vi måtte vi leie en stor varebil for å få plass til alt, og vel fremme ble vi tatt varmt imot av Fattighuset. Fattighuset er helt avhengige av givere for å kunne hjelpe brukerne sine, og spesielt strikkeplagg blir satt stor pris på nå som vinteren er i full gang.

Alle plaggene sorteres etter størrelse og type.
En hel varebil full av varme klær!
Plaggene ble tatt godt imot av de flotte folkene som jobber på Fattighuset.

Fattighuset sender en STOR TAKK til alle som bidro til at brukerne deres fikk en litt bedre og varmere jul i år – TUSEN TAKK, ALLE SAMMEN!

Og vi i NorskeSerier takker alle som bidro til at strikkedugnaden nok en gang ble en stor suksess. Vi har de beste leserne!