Hurra! Ny serie av Elisabeth Hammer i mai!

24. mai kommer siste bok i Elisabeths Skumringstid (snufs..), men samme dag kommer heldigvis også første bok i hennes nye serie, FROSTROSE! ❤️

I Frostrose tas du med til Vestfold på slutten av 1800-tallet. Der møter du 18 år gamle Adeline, som bor på barnehjem. Hun får for lite mat, har filler til klær og blir slått for den minste ting. Like før Adeline kan dra derfra for godt, skjer det noe utenkelig, og Adeline må ta et umulig valg …. ?

Her kan du lese hele det første kapittelet i Frostrose.


Noen heldige lesere har allerede fått lese første bok, og de elsker den! ??

«Hjerteskjærende og gripende – Elisabeth Hammer gjør det igjen!»
Guro Moholt, serieleser

«Fantastisk bok! Levde meg helt inn i fortellingen. Gleder meg til å lese resten. Terningkast 6!»
Tove Sæbø, serieleser

«Jeg kommer helt sikkert til å lese resten av denne serien. Terningkast 6!»
Bente Bjørnseth

«Fengende fra første side! Vekket leselysten med en gang.»
Siv Parnes Paulsen


Abonnerer du på en serie fra NorskeSerier? Da vil du selvfølgelig få Frostrose 1 i postkassa i mai – helt gratis. 

Lyst til å abonnere på Frostrose?

Da får du første bok i abonnementet + en nydelig, justerbar Frostrose-ring GRATIS!


EN LITEN HILSEN FRA ELISABETH TIL ALLE NYE LESERE AV FROSTROSE:

Kjære leser, velkommen til Adelines verden!

Frostrose foregår i siste halvdel av 1800-tallet og utspiller seg hovedsakelig i Vestfold. Adeline vokser opp på en anstalt for foreldreløse barn. Livet er hardt, men Adeline gir aldri opp, og hun får mange gode venner. Årene på anstalten preger henne når hun senere skal ut i verden, og jeg håper du har lyst til å følge henne på reisen.

Når jeg skriver, forsøker jeg å skape en troverdig, historisk ramme rundt historien. I Frostrose beskriver jeg blant annet området rundt Torstrand i Larvik og Foyn-gården i Tønsberg. Helt historisk korrekt er det ikke. Jeg har diktet inn steder som aldri har eksistert, som anstalten utenfor Larvik, og utelatt andre. Pikenes liv på anstalten er derimot ikke ren fiksjon, men basert på faktiske hendelser fra små barns liv på institusjoner i Norge den gangen. Forholdene var verre enn man kan forestille seg, og det gjør meg trist og ydmyk. Heldigvis er det alltid håp, og jeg kan love dere mange spennende eventyr med Adeline!

God lesning!

Klem, Elisabeth


Gled deg til å lese Elisabeths nye serie – vi gleder oss i hvert fall masse til å dele den med deg! ❤