Fantastisk koselig lansering av «Frostrose»

Fredag 24. mai var endelig Frostrose, Elisabeth Hammers nye serie, i salg. Dette feiret forfatter og forlagsfolk med en fantastisk koselig lanseringsmiddag på Brygga i Tønsberg.

På forhånd hadde vi en konkurranse der Elisabeths lesere kunne vinne en middag med forfatteren. Elin og Anne-Brit ble de heldige vinnerne. De har begge lest Elisabeths forrige serie, Skumringstid  – og de gledet seg stort til å treffe Elisabeth og lese hennes nye serie.

Da vi møttes på Brygga, var det overskyet og blåste, men da vi tok en liten minivandring i Adelines fotspor og Elisabeth fortalte oss om stedene i Frostrose, roet vinden seg og sola tittet frem og viste oss Tønsberg på sitt beste.

Så var det tid for middag på restaurant Havariet på Brygga, og for en stemning! Vi skravla og lo, skålte, drakk og spiste – og hadde rett og slett en fantastisk kveld vi sent vil glemme!

Tusen takk, Elisabeth. Vi digger deg og bøkene dine!


Selfie-tid: Vi møttes på Brygga i Tønsberg. Fra venstre: forfatter Elisabeth, leser Anne-Brit, leser Elin, Elisabeths mann Tor-Arne, designer Tine, markedssjef Ingunn og redaktør Lisa.
Elisabeth fant tonen med sine lesere. Her forteller hun om tollboden i Tønsberg, som vi ser i bakgrunnen, til høyre.
Svend Foyn og hans arbeid har vært viktig for Tønsberg by – og kanskje dukker han opp i «Frostrose» også?
Svend Foyns arbeiderboliger står der fortsatt i dag, og i «Frostrose» blir vi kjent med noen av dem som bodde der på Adelines tid.
Bakgården ved Svend Foyns arbeiderboliger er like idyllisk som Elisabeth beskriver det, og det er som man hører barnelatteren mellom veggene den dag i dag.
Elisabeth forteller like levende som i bøkene sine!
Arbeiderboligene i bakgrunnen, og det som var suppekjøkkenet i gult til venstre.
Da Elisabeth fortalte om suppekjøkkenet, var det nesten så vi trodde Synske-Ella og Prate-Petra skulle ønske oss velkommen inn. Hvem Synske-Ella og Prate-Petra er? Den som leser «Frostrose» får se …
Brygga i Tønsberg ser svært annerledes ut i dag enn på Adelines tid, men flott er den både i «Frostrose» og nå.
Leser Elin og Elisabeth strålte om kapp med sola – og de kunne fortelle oss masse om Tønsbergs historie, begge to.
Vi spiste en bedre middag på Havariet på Brygga. Nydelig mat, fantastisk stemning og kjempehyggelig betjening – og jammen traff vi ikke helt tilfeldig kjentfolk der også.
Inne på Havariet ventet en spennende meny og rosa bobler – ja, for vi måtte jo feire med rosa bobler til FrostROSE!
Stemningen var utrolig god – og vi smilte og lo!
Redaktør Lisa holdt tale for Elisabeth – og det tok litt tid, for det var så mye pent å si.
Skål for «Frostrose»! Det er nå eventyret begynner!

PS: Dette koselige bildet og hilsenen fikk vi fra leserne Elin og Anne-Brit etter den hyggelige kvelden:

Tuuusen for en fantastisk tur i byen, nydelig middag og goodiebag i kveld! ? Mest mest av alt, tusen til dere flotte og inkluderende mennesker! Så moro å møte dere på forlaget og ikke minst Elisabeth og hennes flotte mann! ? For en herlig opplevelse dere gav oss!! Klem fra Elin og AB til Elisabeth, Lisa, Ingunn og Tine! ?