Sommerhilsener fra Frid, Ellinor og Torill

Sommerhilsen fra Frid Ingulstad, forfatteren av Sønnavind

Kjære trofaste leser.

Hvis du og jeg møttes en gang, ville vi sikkert ha mye å snakke sammen om. Siden både du og jeg har levd oss inn i Elises verden i mange år, har vi noe til felles. Vi har fulgt Elise i tykt og tynt, delt hennes gleder og sorger og føler oss hjemme i verksmesterboligen.

Nå er jeg spent på hvordan det går med Hugo og det uføret han havnet i, og med lille Magnus som på så besynderlig vis kom inn i livet hans. Jeg lurer også på hvordan det går med Ragnhild og Nicolas og med Adele og leieboerne. Sist, men ikke minst, lurer jeg på hva som er hemmeligheten bak maleriet som står gjemt i klesskapet til Anders.

Fotografiet nedenfor er av mitt yngste barnebarn, Alfred, da han var liten. Nå er han 9 år gammel og likner litt på Rosalinds Lillegutt.  La oss håpe at sommeren i år blir like herlig som på bildet!

Varme sommerhilsener fra Frid


Sommerhilsen fra Ellinor Rafaelsen, forfatteren av Veien hjem

Kjære leser.

Tenk – nå er sommeren her igjen. Når noen spør meg, er jeg aldri sikker på hva jeg liker best. Våren eller sommeren. Våren er så fin med dette at vi har alt det fine og det beste foran oss. Det er forventningens tid. Men så er det sommeren da, med varme og sol og blomster i flor. Og for mitt vedkommende, den årlige bilturen til Nord-Norge – spesielt Helgeland. Jeg er jo nordfra og ha en dose nordnorske sommernetter, med det fantastiske lyset hvert år, ellers har det likesom ikke vært sommer.

Men noe annet jeg gleder meg til i år, er å tilbringe late timer på verandaen, i «egget» mitt. Gyngestolen som jeg fikk i bursdagsgave fra barn og barnebarn. Den flytter jeg nok inn i på ettermiddagene når solen når verandaen min, for å nyte utsikten og en god bok.

Håper du også får fine lesestunder med Veien hjem, med eller uten gyngestol.

Ha en deilig sommer!

Klem fra Ellinor.


Sommerhilsen fra Torill Thorup, forfatteren av Livet på Solhaug

Kjære lesere.

Denne våren har familien min og jeg flyttet inn i nytt hus. Vi må ordne hekk, plen og resten av hagen, men vi får heldigvis tid til å sitte i solveggen også.

Det er mulig vi reiser en tur til Danmark – et eldorado for barn og voksne. Jeg må utforske nytt turterreng, og jeg ser frem til å finne nye, fine steder å gå på tur.

Jeg ønsker dere en fin sommer – uansett hvor dere befinner dere!

Klem fra Torill