Sommerhilsener fra Eva, Jenny og Trine

Sommerhilsen fra Eva Stensrud, forfatteren av Skyggespill

Kjære trofaste lesere.

På Mallorca!

Egentlig er denne hilsenen litt juks; bildene er nemlig fra i fjor sommer! Jeg hadde bare så lyst til å dele minnene med dere – de er fra to vidt forskjellige steder – begge er blant mine favoritter. Ett er fra Mallorca og ett er fra Åstdalen i Ringsaker.

Til Mallorca drar jeg ofte alene for å skrive. Der finner jeg roen. Turen til Åstdalen var derimot en supersosial familietur. Vi leide en Arctic globe med madrasser og dyner – dette var skikkelig glamping! Været var perfekt, hele gjengen padlet og grillet og badet i Åsta. Åstdalen er en snill villmark og passer bra for den som er litt mer amatør enn Lars Monsen. Og ikke minst en fin intro til teltlivet for to småttinger. Anbefales på det varmeste. Norge er virkelig fantastisk (alle andre måneder enn november, den sover jeg gjerne over!).

Jeg krysser fingrene for at denne sommeren blir like fin som den forrige – med litt mer regn for bøndenes skyld!

Jeg ønsker dere en deilig sommer med masse spennende lesestoff. Kos dere med de siste bøkene i Skyggespill!

Glad sommerhilsen fra Eva

På tur til Åstdalen.

Sommerhilsen fra Jenny Micko, forfatteren av Aftenstjernen og Lydias løfte

Kjære leser.

Det kribler i kroppen. Sommeren er endelig her! Den berusende duften av blomster, den forførende smaken av solmodne jordbær og fuglenes trillende sang. Å senke ned kroppen i et skogstjern, strekke ut og ta lange svømmetak. Å ligge på rygg under et tre og beundre de irrgrønne bladene høyt der oppe. Å lese bøker, mange bøker, spise ute og la gresset kile mellom tærne. Alt dette er sommer for meg. Jeg finner glede, ro og eventyr i vår vakre natur, og jeg nyter de lange sommernettene.

Jeg ønsker deg som leser Aftenstjernen og Lydias løfte en herlig sommer. Senk skuldrene og ta vare på øyeblikkene og deg selv.

God klem fra Jenny


Sommerhilsen fra Trine Angelsen, forfatteren av Breidablikk

Kjære leser.

Nå kan jeg ikke huske sist jeg hadde ferie, så denne sommeren skal jeg bevilge meg minst 2-3 uker helt fri. Null og niks skriving på meg den tiden.

Derimot skal jeg kose meg skikkelig med hesten min, Melle. Jeg skal ri, susse, børste og løse verdensproblemer med henne. I tillegg til at hun gjør en god figur i Breidablikk, er hun også en særdeles god lytter og protesterer aldri på det jeg sier.

Siste helgen i juli tar jeg også en fridag. Blir været ok tar jeg en tur til Engeløya og Bera-land. Midt mellom doktorgården, krambua og huset til de gamle søstrene, foregår det et storslått marked. Her kan man få kjøpt alt mellom himmel og jord. Det være seg spekepølser, klær, leker, broderier, keramikk (som jeg kjøpte av i fjor) og mye annet. En tur innom husene blir det sikkert også.

Så skal jeg kose meg med familien min. Ikke minst det. I en travel hverdag blir det litt for lite av slikt. Kvalitetstid, heter det så fint.

Videre blir det nok en tur til huset vi har i Lofoten. Nyte noen gode dager der, og er vi heldig med været, skal jeg gå turer i marka, sitte ute og strikke, lese en god bok og kanskje bare gjøre ingenting. Ikke minst det er viktig når man har ferie. Det er ikke alltid så viktig at man gjør noe. Det kan kanskje være et ferietips til leserne mine: Gjøre ingen verdens ting. Bare lukke øynene, la humla suse og nyte at man er til.

Ønsker hver og en av dere en riktig god sommer.

Hilsen fra Trine.