Gull og grønne skoger på Austmarka 

Onsdag kveld var det premiere på Årringer i strålende sommervær på Austmarka nær Kongsvinger. Teaterstykket er basert på romanserien med samme navn, skrevet av vår egen Yvonne Andersen.

Alle billettene var utsolgt, det naturskjønne området bugnet av markblomster og stemningen var nærmest elektrisk. En spent forfatter satt på første rad og bivånet forestillingen hun selv har skrevet manuset til. At både datteren og kjæresten hadde roller i stykket, sammen med flere kjente skuespillere, bidro sikkert til at hjertet slo litt ekstra fort.

Etter over to timer med kjærlighet, dramatikk, sang, dans og masse humor, fikk besetningen stående applaus og hurrarop fra over 300 fornøyde publikummere. Forfatteren ble trukket frem og fikk blomster fra flere hold, også fra forlaget. Etterpå bar det rett på premierefest!

Første bok i Årringer ble utgitt i 2013, og i sommer er bok 43 i salg. Serien har solgt godt over 1 million bøker. Vi håper på flere spel!