Jordbærdamene – gravøl

God mat og det beste selskap. Vi koste oss!

For fem år siden braket seriesuksessen Jordbærdamene løs med en fantastisk lansering. Etter å ha signert bøker og delt ut jordbær avsluttet Synnøve og NorskeSerier den store dagen på pizzarestaurant i hovedstaden.

Nå som siste side er ferdig skrevet og ferdig lest, inviterte forlaget Synnøve ut på gravøl. Da var det naturlig å avslutte med det vi begynte med: jordbær og deilig italiensk mat. Siste bok var selvfølgelig med! Og nå gleder vi oss til nye eventyr fra Synnøve, men det er hemmelig …

JORDBÆRDAMENE er med på alt – også på restaurant.
I JORDBÆRDAMENE lager de kanskje ikke tiramisù, men dessertene og kaker er det mange av, og jordbær måtte vi jo ha!
0 kommentar(er).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *