Avskjed med Morild

TIL DEG, KJÆRE LESER!  

Takk for at du har fulgt Frida og Engel gjennom femten bøker, fra begynnelse til slutt. Fra isnende kulde i saltebua, til intriger i byens salonger.

Og slutt er det jo egentlig ikke! Karakterene lever videre i et alternativt univers, i min fantasi, og kanskje i andres fantasi også? Det gjenstår jo noe som ikke er helt avklart. Som Tormods og Isabels forhold. Heller ikke får du svar på om Astrid faller for Adams sjarm. Men slik er det med all litteratur, eller tv-serier for den saks skyld. Det må alltid finnes en «The End». Men huff! Hvor frustrerende slutten kan være. Husker fortsatt hvor fortvilet jeg ble over Rhett Butlers avvisning av Scarlett O’Hara i boken «Tatt av vinden», da hun endelig innså at hun elsket ham. «Frankly, my Dear, I don’t give a damn.» Sagnomsuste, ubønnhørlige ord.

Hvilke avslutninger på en favorittbok, tv-serie, eller film, ville du ha forandret på?

Jeg håper at du er blitt underholdt på veien og har hygget deg i go’stolen med «Morild.» Jeg har i alle fall hatt mange gode stunder med å skrive historien om Frida og Engel.

Og kan hende det kommer mer fra min hånd?

Ha det godt, inntil vi sees igjen!
Torill