Oppskrift på en enkel og saftig kake!

Vil du prøve å bake verdens enkleste kake? 

Hvis dere lurer på hvordan jeg ser ut, er dette meg ? Her etter tidenes fangst på sopptur. Hele 2,5 kilo ble med i posene hjem!

Hei! Jeg heter Henriette, jeg er Markedskoordinator i NorskeSerier. Jeg er vikar dette året, og fikk lyst til vise dere min favorittkake! Kaken heter Gerds kosekake, og er en veldig enkel kake, som «alle» liker. Den er mine barns favoritt, og min mammas beste oppskrift. Har du lyst til å teste den ut? Her er oppskriften!

Ingredienser og oppskrift:

  • 2 egg og 2 dl sukker piskes til eggedosis
  • 60 smør smeltes, og blandes med 1 dl melk, bring til kokepunktet og hell oppi eggedosisen
  • 3 dl mel, 1 ts vaniljesukker og 1,5 ts bakepulver siktes oppi til slutt og røres inn. 

Stekes i rund form på 200 grader i 25 min.
Jeg pleier å steke på varmluft!
Melisglasur smøres på avkjølt kake. 

NYT! ?

Håper du liker den!
Hvor navnet Gerds kosekake kommer fra aner jeg ikke ?

Har du en enkel favorittkake? Send oss gjerne oppskrift, bilde av kaken og gjerne også bilde av deg selv hvis du vil!
Vi har nemlig lyst til å plukke ut noen av lesernes kaker og dele de videre her på bloggen! Kanskje får vi også med oss forfatterne, redaktørene og noen andre i avdelingen også. De beste oppskriftene må jo deles for å leve videre!

Send oss din enkle favoritt til norskeserier@cappelendamm.no, så kanskje din kake blir plukket ut!

Ha en deilig høstdag, og si ifra da, hvis du tester ut Gerds ?