NY STORSLAGEN ROMANSERIE: SOLENS BARN ?

1.november kommer endelig den vakre serien fra vinneren av manuskonkurransen, Hege Løvstad Toverud. ??? 

Bli med til fjellbygdene på Østlandet og til Christianias skyggesider på 1860-tallet!

Hvor sterk er en mors kjærlighet?
Hvor langt kan den få henne til å gå? ❤️

Gå ikke glipp av vår nye oppslukende og fargerike serie, som er full av kjærlighet, smerte, ømhet og humor. ?‍?‍?

SOLENS BARN er historien om en mors desperate kamp for å redde sine barn fra sult og nød. Den uværsdagen Karoline sender Stine og Johan fra seg på kjelken ned den bratte ura, skal ukjente hender fange barna opp nede på veien, og føre dem ut på en reise som tar dem lenger og lenger vekk fra moren. Nå begynner Karolines harde kamp for å finne Stine og Johan igjen – i et eksotisk og ukjent miljø.

Serien er skrevet av Hege Løvstad Toverud. Hege vant Cappelen Damms manuskonkurranse i 2011. Hun er utdannet journalist og fjernsynsregissør, og har bakgrunn som profesjonell danser. Toverud har tidligere gitt ut romanserien Liljas dans.

 


Bli abonnent og få GRATIS bok og og en fin musematte.