Leseglede hos våre lesere!

Vi har intervjuet serieleser Elsa Kristine Larsen! Hun bor i Skien, er 39 år, har samboer, og forteller om sin skjønne jente på syv år og sine to hunder.

Hvilke serier leser du fra NorskeSerier, og hvilken serie er favorittserien av disse?
Jeg leser Frostrose, Breidablikk, Papirslottet, Livet på Solhaug, Veien hjem, Skjebnestier, Jordmor i Nidaros, Himmelbrann, Morild, Nattergalen, Tårnhuset, Rederiet, Clara Wahl, Perlemor, Nattlys og Storgårdsfruen 

Hva er spesielt med favorittserien din? Hvorfor liker du den så godt?
Jeg må si Frostrose av Elisabeth Hammer akkurat nå. Serien appellerer til meg som er fosterbarn – dog jeg er heldig som fortsatt har den mammaen og pappaen etter at jeg kom til de som ca 3 åring for over 35 år siden. Jeg smiler, ler, gråter og raser sammen med Adeline! I tillegg så er jeg jo oppvokst på Kirkebakken på Borre med både biologisk mormor og bonusmormor i Horten.

Når begynte du å lese serieromaner?
Jeg er ikke helt sikker når jeg begynte å lese serieromaner, men den første var Sagaen om Isfolket.

Hvorfor liker du å lese serieromaner?
Serieromaner holder spenningen oppe over mange bøker, en stor bok er for meg mye kjedeligere enn mange i en serie. Jeg leser ca 15 serier hvor noen kommer hver måned, andre hver 3 måned. Å «zoome» inn på den serieboka i hånda med tidligere handling og karakterer er hjernetrim – morsom hjernetrim. ? Bøker har alltid vært min trøst og redning fra mobbing og utestengelse. Med samboer, jenta mi og to hunder bruker jeg jo mye lengre tid på bøkene. Før brukte jeg vel max 4 timer? Nå bruker jeg gjerne 1-2 dager …

Hvilken hovedperson husker du aller best og hvorfor?
Sol Angelica av Isfolket er en karakter som brant seg fast da jeg leste Isfolket første gang.. Hun sitter fortsatt godt forankret over 25 år senere…

Livet hadde vært fryktelig kjedelig uten bøker!!
Klem fra Elsa
Straks 10 år gamle Dvergpinscheren Ylva og nesten 4 år gamle Schæfer/huskymixen Shira – vi fikk Shira i januar❤️