Lanseringsfest for «Solens barn»

For en kveld det var!

Vi storkoste oss på ærverdige Theatercaféen med vår flotte forfatter Hege Løvstad Toverud! Vi stod klare ved bordet da en tårevåt, lanseringsklar forfatter kom inn i restauranten. Med seg hadde hun nærmeste familie og sin bestevenninne. Det ble en utrolig fin kveld med vakre ord fra redaktør, forlagssjef og hovedpersonen selv. Mat og drikke var helt nydelig, og stemningen rundt bordet var på topp!

Hege med mannen Lars. *  Stolt mamma, svigermor, storesøster og venninne * Nydelig dessert! * En beveget Hege sa noen ord.

 

Solens barn vil leserne få bli med en tur til fattigstrøket i Christiania, og forfatter Hege kunne under middagen fortelle at hun kunne se for seg hvordan barnehjemsbarna sto utenfor kafeen og så inn på alle oss som spiste og hygget oss …  

Redaktør Anne overrakte en stor bukett!                Forlagssjef Karin gjorde Hege enda mer rørt.                Maten var nydelig!

 

Dagen etter fikk vi en vakker mail fra Hege:

Kjære Karin, Anne, Margrete, Ingunn og Henriette❤️

Jeg er fullstendig overveldet over den fantastiske feiringen av Solens barn dere hadde stelt i stand i går. For en nydelig lansering det ble. For en ramme og for en stemning – helt i særklasse!

Og ikke minst, for noen utrolig hyggelige og flinke folk dere er. Jeg er uendelig rørt, glad, takknemlig og stolt over å få lov til å være på lag med dere. 

Den nydelige orkideen overlevde turen hjem står og skinner på bordet hjemme✨

Min fine flokk koste seg veldig, og er helt over seg, de også. Hjertelig takk for at de fikk lov til å ta del i denne herlige kvelden. Det skapte minner som vil vare❤️

Stor klem fra Hege

 

Vi gleder oss alle over at Solens barn endelig lanseres, og håper mange lesere blir med på ferden videre!


Bli abonnent du og! Få GRATIS bok og og en fin musematte.