Farsdag – hvilken farsfigur liker du best?

Hvilken pappa hadde fortjent en farsdagsgave?

De feiret nok ikke farsdagen på tiden våre kjære serieromaner er fra, men vi kan vel likevel trekke frem noen av de flotte pappaene vi har blitt kjent med i årenes løp! Hvilken farsfigur har du blitt mest glad i og synes du hadde fortjent en oppmerksomhet på søndag? Her er våre favoritter:

Peder i Emma & Johannes

Heine i Anna fra Røros

Espen i Veien hjem

Johan i Sønnavind 

Gabriel Høyer i Breidablikk

Bjørn og Arthur i Jordbærdamene

Laurits i Skjebnestier

Isak i Soloppgang

Johannes i Morshjerte

Olai i Bare Maja

Günther i Barn under månen

Vinner er trukket! GRATULERER Helen Hillersøy! Du er trukket ut som vinner av en seriegave i vår farsdagskonkurranse! Send oss din adresse på mail til norskeserier@cappelendamm.no, så sender vi deg en overraskelse i posten!