Arvesølv er endelig tilbake – nå i ny drakt!

Gjensyn med leserfavoritt!

Den vakre serien Arvesølv er endelig tilbake! Til glede for både gamle lesere, og for nye som ikke fikk med seg denne perlen av en serie, da den tidligere ble utgitt. Hver 4.uke kan vi kose oss med dramaet på Eidsfoss – serien blir på 22 bøker!

Arvesølv er full av dramatikk, kjærlighet og intriger

Yngvil er nitten år da hun må overta ansvaret på storgården Brandsæther fordi moren er alvorlig syk. Hun får god hjelp av tjenestefolket, men mektige fiender skjuler seg i skyggene.

Harald, en av kullkjørerne på Jernverket, drømmer om den vakre og stolte Yngvil, men en storgårdsdatter er uoppnåelig for en arbeidersønn. At den ville og utemmede Dina er forelsket i ham, betyr ingenting. Den eneste han vil ha, er Yngvil.

Sankthansaften 1869

– Får jeg neste dans?

– Gjerne, svarte Yngvil og ga blaffen i skikk og bruk. Når ikke Simen tok seg av henne, kunne hun danse med hvem hun ville! Nølende lot hun Harald holde om henne, mot sin vilje kjente hun at det føltes godt. Hun visste ikke helt hva det var med denne karen, men hun følte seg … trygg i armene hans.


 


Bli abonnent allerede idag og få en stilig designsaks sammen med første bok GRATIS!