Juleklem fra Frid

Kjære alle mine trofaste lesere.

Jeg ønsker dere alle en riktig god jul og et lyst og godt nytt år!
Jeg elsker julen, men må innrømme at forberedelsene blir litt kaotiske av og til. Mitt «problem» er at jeg synes det er enda morsommere å skrive . Da jeg var midt i bakingen av eggehvitekaker i går, hendte det plutselig noe oppe i hodet mitt som måtte skrives ned før det ble borte igjen. Nå kan jeg ikke røpe hva det var, men jeg kan si såpass som at en i familien til Elise var nedfor og redd etter en undersøkelse hos doktoren. En fremmed mann ved siden av henne på bussen begynte å snakke til henne, og innen hun var fremme, hadde det skjedd noe med henne . Nå er jeg så spent på hvordan det går videre. Egentlig hadde jeg tenkt å begynne å pynte litt idag (jeg har ca 70 nisser i huset, fra de helt små til den store) men jeg tror jeg lar pyntingen bli til i morgen isteden og heller finner ut hva som hendte etter bussturen.
 
Klem til dere alle fra Frid