Koselige tradisjoner er viktige i jula!

Julehilsen fra Yvonne.

Min barndomsjul var full av juletradisjoner: Griseslakt, lage sylte, blodklubb, julepølser, lefsebaking, hugge juletre i egen skog, tenne lys på gravene på kirkegården og ikke minst bake alle de sju sortene til jul. Det var viktig.

I dag er den lange listen med gjøremål betydelig kortere, men en tradisjon har vi i hvert fall i behold: Den store bakedagen. Og øverst på kakelisten står selvsagt pepperkaker og Elida på 9 år synes det aller morsomste er å pynte dem. Ettersom vi bor i skogen har vi pepperkakeformer av elg, ekorn, rev og andre dyr.

I Lunderskog i Årringer er det også noen som har kakebakst som tradisjon. Mas-Karin og Sigrid møtes i Åsli hver førjul og baker alle de sju slaga og mer til. Og innimellom bakingen blir det selvsagt tid til sladder og kaffe.

Ønsker alle en riktig god jul og godt nytt år fra Austmarka og Lunderskog.

Juleklem fra Yvonne