Jul hos Torill ?

Hva ønsker du deg til jul, Torill Thorup?

Siden vi har flyttet inn i nytt hus og alt ikke er på plass ennå, vil jeg svare et skap på vaskerommet. Jeg liker å ha det ryddig, og gjerne at potter, skuremiddel og slikt er skjult. Som forfatter er man kanskje avhengig av å ha det ryddig, mest for det mentale velværet og konsentrasjonen, så et skap hadde vært fint. Jeg har nevnt det for mannen min, men han har IKEA-vegring. For øvrig hadde det vært koselig med en Pondusbok. Jeg har snart eliteserien komplett, men jeg mangler noen utgivelser.

Blant våre fineste tradisjoner er baking og julekalender. Ungene og jeg foretrekker å bake Sarah Bernard, Bounty (superenkel med tre ingredienser og sjokoladetrekk på toppen) og amerikanske cookies fulle av sukker og sjokolade. De er usunne, men farlig gode og med kort ”holdbarhet”. De forsvinner i hvert fall fort fra kakeboksene.

I fjor så datteren min og jeg på Julekongen, og i år skal vi kose oss med Snøfall på TV. Sønnen min, som er eldre, foretrekker Blodfjell, som nå kommer med sesong 2. Det skal vi se sammen! Da skal vi tenne adventslys og smaksteste julekakene.

Ønsker dere alle en fantastisk jul,

klem fra Torill

 

Torill er i disse dager aktuell med relansering av ARVESØLV!