Juleklemmer fra Trine

Juletradisjonene fra barndommen er viktig for meg.

Å kunne ta vare på tradisjonen med mat og pynt. Den som blir gjemt bort et helt år, og når man tar den fram, er det som et overflødighetshorn av gode minner.

Jeg har arvet julepynt som først tilhørte min oldemor. Her er nissen som ble til under andre verdenskrig. Hjemmelaget av papp og kreppapir. Glasskjedene fra tidlig 1900-tallet. For ikke å glemme engelen i ekte gullplast som farmora mi kjøpte til meg da jeg var rundt 6-7 år. Alt dette får fram gode minner fra barndommen. Og når duften av granbar og ribbe fyller huset, hender at jeg åpner det lille sangheftet etter oldemor. For å spare de andre rundt meg, synger jeg aldri høyt, bare inni meg. Da kjenner jeg at det er jul i heimen.

Ønsker alle lesere en fantastisk jul og tusenmillioner takk for alle koselige hilsener i julekalenderen!

Juleklemmer fra Trine


Vil du strikke Trines julelue?