På julaften er det full pakke ?

Jeanette ønsker seg et stort flossy teppe!

Mine ønsker for julen er å få noen hyggelige dager sammen med familien. At alle holder seg friske, hygger seg og har det bra. På julaften spiser vi pinnekjøtt, ribbe, koteletter som er langtidsstekt i ovnen, surkål, kålrabistappe, medisterkaker og julepølse. Det har vært tradisjonen vår en stund nå. Min favoritt er definitivt pinne-kjøtt.

Når det gjelder julegaver – materielt sett ønsker jeg meg egentlig ikke noe, jeg syns jeg har alt. Men bøker under treet blir aldri feil. Helt siden jeg var barn, var bøker den beste julegaven jeg kunne få. Det er også en annen ting jeg ønsker meg under juletreet, og det er et stort flossy hvitt teppe som jeg kan trekke over meg på kjølige vinterdager.

Mine juleforberedelser går ut på at jeg skal lage julekort til familie og venner. Samt kalendere av barna som besteforeldrene bruker å få. Jeg baker ikke, jeg vasker ikke mer enn vanlig, jeg har ingen julegardiner å henge opp. Noen juleduker på bordet, og julepynt i kriker og kroker holder fint for oss. Og juletreet blir pyntet med alt vi har i julekurven, veldig mye av det barna lagde da de var små. Lenker, nisser, julekuler, alt skal på, og når lysene tennes, blir det skikkelig julestemning i huset.

Jeg gleder meg alltid til jul, det er en hyggelig årstid. Håper du også gleder deg, kjære leser, og at du får en fin jul!

God jul fra Jeanette