Evelinas drømmer – Ny romanserie fra Ellinor Rafaelsen

Endelig kommer det en ny romanserie fra vår kjære Ellinor Rafaelsen! 

Evelinas drømmer er en hjerteskjærende familiesaga fra Finnmark på slutten av 1800-tallet. Ellinor er forfatteren som har skrevet flest norske romanserier – her kommer hennes niende!

Det er hungersnød i Finland, og syv år gamle Evelina holder på å sulte i hjel. Foreldrene stilles overfor et vanskelig valg når samen Matti Jallo tilbyr seg å ta Evelina med til Norge. Der kan hun vokse opp hos kystbønder, som har nok mat.

– Men jeg har ikke hjerte til å sende henne … 
– Har du hjerte til å se henne dø her hjemme? Foran øynene på oss? Har du hjerte til å begrave henne når telen har gått? avbrøt Erkki hustruen. – Dette er kanskje den eneste sjansen vi har til å gi ett av barna våre en mulighet til å overleve. Til å gi Evelina en fremtid. 

Hvor ferden går videre vil ikke Ellinor røpe, men hun lover oss at vi kommer til å forflytte oss sørover og vi tar også en tur til utlandet, som er vanlig i hennes serier. Dette blir nok en hjerteskjærende og rørende familiesaga hvor vi følger Evelinas slekt.


 


 

Bli abonnent idag og få vakkert armbånd i tillegg til bok gratis! Følg linken her: