Siste bok i Veien hjem!

Takk for følget 

Nå sitter du med den siste boken i serien Veien Hjem mellom hendene. Litt rart for deg som har fulgt Kornelia, Amanda, Karijanne og de andre karakterene gjennom 33 bøker. Rart for meg også å ta farvel med dem. Deres veier hjem har vært fulle av hindere og vonde torner, men også av varme, kjærlighet og gleder. Det er sånn livet er for de fleste av oss. Kanskje ikke fylt av like mye dramatikk og spenning, men likevel … ganske likt i de store, følelsesmessige trekkene. Nå er de tre kvinnene straks ved veis ende. Vi kan bare ønske dem god tur på den aller siste delen av veien hjem, før vi sier takk for følget!

 

Jeg håper du har lyst til å følge mine skriverier videre fremover. I min nye serie, Evelinas drømmer, møter du lutfattige Evelina, en liten jente fra sultrammede Nord-Finland. Skjebnen fører henne til et nytt liv i Norge, der hun begynner på en reise gjennom livet som hun aldri har kunnet drømme om …