En hilsen fra Trine Angelsen

Kjære alle sammen. 

Først vil jeg bare si at med meg og alle mine går det helt fint. Ingen er syke og vi tar de forhåndsregler vi kan. Bruker engangshansker på butikken, spriter, vasker og holder avstand til andre. Mannen min blir uten jobb en tid, siden han er sjåførlærer. Akkurat det kunne blitt en prøvelse, jeg er jo vant til å være alene hjemme med jobben min. Men nå lager han middag hver dag, brøyter veien opp mot og andre gjøremål, så aldri så galt at det ikke er godt for noe.

Barnebarn og resten av familien får jeg snakke med på facetime og mobil en tid framover. Det er ikke helt det samme, men funker helt fint.

Ellers er ikke arbeidsdagene mine så forskjellig fra tidligere. Jeg har jo hatt hjemmekontor i over tyve år, så det er jeg vant til. Her kan jeg spille musikk og spise marsipan mens historiene blir hamret ned på tastaturet. Og fra kontorvinduet mitt kan jeg nyte sol og snø.

Det gjelder også å holde motet oppe og ikke gruble så alt for mye. Gjør noe fint for deg selv hver eneste dag. Må du holde deg inne, kan du nå lese alle de bøkene du ikke har fått tid til før. Det er så mange flotte serier ute på market nå – og kan bestilles på nettet.

Til alle de som er syke eller vet noen som er det, ønskes det god bedring og mange, digitale klemmer sendes fra

Trine