Nesten som normalt :-)

Koselig hilsen fra Jenny Micko!

Først og fremst, går det bra med deg og dine?

Det går veldig fint med oss. Vi er friske og raske, men holder oss hjemme.

Hvordan ser hverdagen din ut i disse merkelige tider?

Stort sett som vanlig. Den største forskjellen er at min mann også jobber hjemmefra nå. Det betyr at jeg får mer hjelp med våre 50 dyr, og at han lager lunsj til meg. Det er veldig koselig.

Vi står opp klokken syv, lufter hundene, gir dyrene frokost og sjekker at alle har det bra. Min mann nyter frokosten, mens jeg spiser müsli på stående fot. Så er det jobbing frem til lunsj. Etter det må hundene ut igjen og alle dyrene sjekkes, før jeg jobber et par timer til. På kvelden går vi langtur og styrer på med ulike prosjekter som å bygge enda et hønsehus. Klokken ni parkerer vi oss i sofaen og ser på serier. Når resten av familien sover søtt, leser jeg på sengen. Det er min beste tid på døgnet.

Hva gjør du for å holde humøret oppe?

Dyrene gjør meg alltid glad. Ellers nyter jeg naturen, gode bøker og serier, og snakker i telefonen med nære og kjære.

Preges skrivingen din av det som skjer nå?

Ikke selve innholdet, men jeg har en annen arbeidsro nå som jeg ikke har noen sosiale avtaler. Jeg får mer gjort enn noensinne.

Send noen oppmuntrende ord til leserne!

Kjære, leser

Du og jeg er heldige, for vi kan reise til andre verdener og tider, uten å bevege oss en millimeter. For oss som leser og skriver bøker er det aldri langt til spenning og eventyr.
I en tid som denne er det viktig å finne glede i små ting og være takknemlige for det vi har, heller enn å tenke på det vi går glipp av. Helsen er det aller viktigste, og mens vi venter på bedre tider kan vi planlegge gøye ting vi vil gjøre når dette er over. Jeg har bestemt meg for å ta med min søster på en spahelg med bobler, bad og hvite morgenkåper. Men for nå er det fint å bare drikke varm sjokolade i solveggen og følge med på at naturen våkner.
Hold ut. Jeg ønsker deg og dine alt godt.

Klem fra Jenny