Vingeslag – ny romanserie fra Jane Mysen!

Endelig ny serie fra Jane Mysen!

Kjærlighet, mystikk og en gåtefull fortid! 

Ny romanserie fra Jane Mysen.

Trøndelagskysten 1880
Redd for sitt eget liv flykter Gjertrud fra Tyskland. På Fosen bosetter hun seg med Agnar og føder datteren Maria.

Når Maria er i ferd med å bli en voksen, vekkes sterke følelser for barndomsvennen Andreas. Uvitende setter de sitt eget og andres liv i fare. For fra det øyeblikket Maria ble unnfanget, var hun nemlig ment for en annen.

Under hele oppveksten har en fremmed kvinne holdt Maria under oppsikt. Hun utgir seg for å være urtekone, men hvem er hun egentlig? Og hvem er den underlige mannen hun plutselig viser seg sammen med? Sterke krefter er satt i spill.

 

«Dette er rent gull av en serieroman. Terningkast 6!»

KJERSTI WEUM BEKKESTAD, BOKELSKER


 

 


 

Bli abonnent på Vingeslag!