Farvel med Flammedans

Kjære Jane! 

Jeg vil få takke deg for historien om den kloke, eiegode Anna, alle hennes barn og store familie! Flammedans har hatt mange trofaste lesere, og det har vært en mangslungen og spennende reise å lese om taterdronningen og livet på Øvre Garmo.

At du har skrevet 100 bøker i denne serien er en bragd! Her har det ikke vært et kjedelig øyeblikk. Denne fortellingen har vært spekket med dramatikk og overraskelser, og samtidig har du gitt oss viktig lærdom om taternes vanskelige liv slik det artet seg på slutten av 1800-tallet og frem til 1907.

Det har vært en fornøyelse å bli kjent med Anna og alle personene i Flammedans, og det er ikke så rent lite vemodig at serien er kommet til veis ende.

Så vil jeg få ønske deg lykke til med din nye serie. Jeg gleder meg til å følge Maria fra småbruket i Åfjord og den gåtefulle urtekonen i Vingeslag.

Beste hilsen fra din redaktør

ThorhildBli abonnent på Vingeslag!