Jennys sommeranbefalinger

Vi har bedt forfatterne våre om å gi deg sine beste sommertips! I dag er det Jenny, forfatteren av Aftenstjernen, som deler sommerlivets gleder. 🙂

Kjære lesere!

Jeg liker å ta det med ro på sommeren og finne på ting som ikke trenger å koste så mye penger. Jeg har akkurat oppdaget lydboken, og gleder meg til å lytte til mange spennende historier i hengekøyen. Jeg vil virkelig anbefale Storytel, som har et supert utvalg av lydbøker. Om du er usikker på om det er din greie (det var nemlig jeg), kan du få en gratis prøveperiode.

Med Storytel på øret

Ellers vil jeg anbefale den gode gamle pikniken. Pakk enn kurv med godsaker, husk pleddet og finn et koselig sted. Enklere blir det ikke.

Om sommeren er det perfekt å drikke smoothie til frokost eller som mellommåltid. Denne er min favoritt:

  • 1 dl frosne bringebær
  • 1 dl jordbær (friske eller frosne)
  • 0,5 blomkål kuttet opp i mindre biter
  • 2 cm ingefær
  • 2,5 dl mandel- eller soyamelk

Oppskriften er hentet fra Sykt enkelt av Mari Hult. En kokebok stappfull av enkle, grønne oppskrifter som passer perfekt om sommeren. Anbefales!

Nå som mange skal ha norgesferie, vil jeg slå et slag for det egne nærmiljøet, altså superkortreist ferie. Ofte kan du finne perler nærmere enn du tror. Vi bor på en øy utenfor Bergen, og her har vi funnet en koselig café, flotte badesteder, et rikt fugleliv, de beste jordbærene og skogen som gir deilig skygge på tur.

Badevoffen Sansa

Uansett hva du skal finne på, håper jeg at du tar deg tid til å slappe av og ta vare på deg selv. Det er min viktigste anbefaling.

God sommerklem fra Jenny ?


Husk å ta med deg Aftenstjernen på ferie!
Bok 11 er i salg nå, mens bok 12 kommer 24. juli.