God sommer til deg fra Pia – akkurat der du er!

Kjære leser.

I år blir det en annerledes sommer enn det vi er vant til, men annerledes behøver nødvendigvis ikke å bety dårligere.

Likevel skjer det visst noe rart med oss når vi opplever restriksjoner og begrensninger, for da begynner vi straks å te oss som en flokk med sauer som forgjeves prøver å strekke hodet langt nok over gjerdet for å nå det fordømte gresset på andre siden.

Men hva er det nå egentlig som er så mye bedre på den andre siden?

Jeg mener oppriktig at vi bor i verdens vakreste land, og uansett om du har valgt å bosette deg i byen, på landet, ved sjøen, langt til skogs eller høyt oppe på fjellet, så var det vel en grunn til at du valgte det i utgangspunktet, var det ikke?

I år vil jeg rett og slett slå et slag for en skikkelig god hjemmeferie. Glem alt kjas og mas om det du tror må gjøres hele tiden. Du trenger faktisk ikke å male huset bare fordi du er hjemme. Du trenger ikke engang å vaske det!

Gå på restaurant i nærmiljøet og ta deg fri fra matlaging og oppvask en ukes tid. Kort og godt: Gjør akkurat det du hadde tenkt til å gjøre på ferien din, men gjør det hjemme! 

På varme dager kan du reise til nærmeste badeplass og ta deg en dukkert, eller ta deg en iskald dusj i hageslangen hvis andre muligheter er for langt unna.

Pengene du hadde tenkt å bruke på sydentur, kan du bruke til en ny solseng på verandaen, og til en ny bok som faktisk tar deg med akkurat dit du vil – både i tid og sted.

Og hvis du kjenner at det begynner å krible i fingrene etter å klippe hekken, så ta et dypt åndedrag og tenk over hvilke grusomheter som kan komme til å skje hvis du lar den gro en uke til.

Jeg tror nemlig ikke det er så mange.

Så gjenstår det bare å ønske dere alle en riktig god og fredelig sommer – akkurat der dere er.

Ferie betyr så mye mer enn å bare reise. 

Mange varme sommerklemmer fra Pia.

Hva med en kveldstur til nærmeste gård?

Skjebnestier 12 er i salg nå! Bok 13 kommer 17. juli. 🙂

0 kommentar(er).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Pia Pedersen

Pia Pedersen (f. 1981) er født og oppvokst på vakre Hadeland. Der bor hun fortsatt med mann, tre barn og en vilter katt. «Skjebnestier» er Pias første romanserie, og handlingen er lagt til hjemstedet hennes.