Sommerhilsen fra Torill

Hei, alle sammen!

Nå står endelig ferien for døren, og denne gang vender vi nesen nordover til kysten av Møre. Vi gleder oss veldig til å dra bort fra hjemmet og nyte den vakre naturen der vi skal. Turskoene skal selvsagt med!

Men hva har jeg bedrevet før dette? Jeg har skrevet mye. Badet. Slått gress. Malt huset.

Nymalt veranda!

Jeg har solt meg. Lest. Vært hobbygartner.

Utrolig nok har jeg oppdaget at jeg har grønne fingre! Dette er ganske revolusjonerende, all den stund at alle mine planter har slitt straks de har kommet over terskelen hjemme hos meg. Det er ikke det at jeg glemmer å gi dem vann, for det gjør jeg – men kanskje ikke ofte nok, og i riktig mengde. Kaktusen får like mye vann som den spedlemmete klokkeblomsten.

Men nå gror det rundt meg!

En georgine som har bestemt seg for å bli både stor og vakker.

Vi har fått en ny, stor veranda, men av en grunn jeg ikke forstår, har jeg plutselig fått forkjærlighet for den gamle, mye mindre verandaen vår. Den har blitt mitt lille prosjekt. Datteren min sier at den verandaen er «veldig mamma.» Noe som egentlig var målet mitt også. Den lille verandaen er min oase.

Benken var opprinnelig grønn og stygg. Frem med den hvite lakken!

Og ennå er jeg ikke ferdig med prosjektet. Det er morsomt å være kreativ på denne måten. Det avleder tankene og gir en god følelse når man ser hvor pent og koselig det blir. Å ha grønne fingre er rene og skjære terapien. Anbefales!

Glasslykt med batterilys og potte med petunia. Jeg elsker denne planten. Ved riktig stell og vanning(!) blir den både rik og stor utover sommeren.

Ha en superkoselig og kreativ sommer!

Klem fra Torill