Strikkedugnad for Frelsesarmeen: Gi et plagg som varmer

For fjerde år på rad inviterer vi alle strikkeglade venner til STRIKKEDUGNAD!

Har du lyst til å strikke et plagg til noen som trenger litt ekstra varme i vinter? Bli med på årets strikkedugnad! I likhet med i fjor vil donerte plagg leveres til Frelsesarmeen, som ble utrolig glade da vi fortalte at vi strikker til dem i år også.

Hva er en strikkedugnad?

Det er dessverre mange som gruer seg til vinteren, rett og slett fordi de ikke har råd til varme klær. Flere hjelpeorganisasjoner tilbyr fantastisk hjelp til mennesker i vanskelige livsituasjoner, men de er helt avhengig av donasjoner. Om vinteren ser de et stort behov for varme plagg til voksne, og det ønsker vi å hjelpe med gjennom strikkedugnaden. 🙂

Hva kan du strikke?

Alle strikkede og heklede plagg mottas med STOR TAKK – alt som varmer kommer godt med! Det er imidlertid aller størst behov for klær til voksne, både kvinner og menn og i alle størrelser. Frelsesarmeen har også fortalt oss at luer og skjerf står høyt på ønskelisten i år, det er ofte mangelvare.

Det er flott hvis du legger ved en garnetikett med vaskeanvisning (dersom du har det) og oppgir cirka størrelse.

Innsendelse

Frist for innsendelse er 27. november.

Bidraget sender du til:
Cappelen Damm
Strikkedugnad
Postboks 1900 Sentrum
0055 Oslo

Du kan også levere plaggene i Cappelen Damms resepsjon (Akersgata 47/49, Oslo).

Alle som legger ved navn og adresse får en flott håndarbeidsbok som takk for hjelpen!

Vanskelig å få sendt plaggene til oss?
Du kan også levere strikkeplaggene til din lokale Frelsesarmeen.   Sens oss så et bilde av det du har levert + adressen din, så får du også en bok som takk. Du kan sende bildet på e-post til norskeserier@cappelendamm.no. Her finner du en oversikt over Frelsesarmeens lokalavdelinger.

Så da sier vi bare: Klar, ferdig, strikk!

Her kan du se de flotte strikkeplaggene vi fikk av dere i fjor.